YKSITYISTALOUDET 

Rakennuspalvelut

Kauttamme saat uudis- ja korjausrakentamispalvelut, sekä suunnittelun ja valvonnan. Työmme on kotitalousvähennyskelpoista.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Kattoremontit

Toteutamme katto- ja yläpohjaremontit vankalla ammattitaidolla. Kauttamme saat korjaussuunnitelmat, toteutuksen ja valvonnan. Muista kysyä samalla mahdollisuudesta saada avustusta energiaremonttiin. Suunnitteluvaiheessa saat kustannusarvion paljonko mahdollisella lisälämmöneristämisellä voit saada säästöä energiakustannuksista.


Suunnitteluvaiheessa on tärkeää selvittää nykyisen yläpohjan U-arvo ja tuuletus. Kauttamme saatte palvelun, jonka ansiosta remontti palvelee pitkälle tulevaisuuteen.

Julkisivuremontit

Kauttamme saat korjaussuunnitelmat, toteutuksen ja valvonnan samankaton alta. Muista kysyä samalla mahdollisuudesta saada avustusta energiaremonttiin. Suunnitteluvaiheessa saat kustannusarvion paljonko mahdollisella lisälämmöneristämisellä voit saada säästöä energiakustannuksista.

Julkisivuremonttia suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon seinärakenteen mahdollinen energiatehokkuuden parantaminen. Julkisivuremontin yhteyteen kannattaa yhdistää ikkuna, ovi ja kattoremontti jos mahdollista. Tällä tavalla voit saada yhteiskustannuksiin mittavimman hyödyn.


Pintaremontit

Oletko remontoimassa kylpyhuonetta, keittiötä tai muuten päivittämässä huonepintoja? 

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan remontointi yhdessä. Muista, että työmme oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Salaojaremontit

Toteutamme salaojaremontit ammattitaidolla. Teemme tarvittavat suunnitelmat ja toteutuksen.

Virheellisien salaojien seurauksena liiallisesta ulkoseinä- ja alapohjarakenteiden kastumisesta voi seurata mm. pintamateriaalien, liimojen ja tasoitteen mikrobivaurioita sekä kemiallisia hajoamisreaktioita, joiden seurauksena sisäilmaan voi haihtua terveydelle haitallisia yhdisteitä ja kantavien seinärakenteiden vaurioitumista.

Ota ajoissa yhteyttä, niIn sovitaan katselmuskäynti.


Purkutyöt

Tarvitsetko apua vanhojen perustuksien purkamisessa, lattian jyrsimisessä vai betoni-/tiiliseinään tehtävissä läpivienneissä.

Meillä on pitkäaikainen historia erilaisista timantti- ja purkutöistä.

Kalustoamme:

  • Timanttiporaus 400mm halkaisijalla oleviin reikiin asti
  • Runsaasti erikokoista piikkauskalustoa
  • Timanttisahoja kuiva- ja märkäsahaukseen
  • Lattiajyrsimiä, timanttihiomakoneita ja yms.
  • 11 tn kaivinkone
  • Teräsrakenteiden purku tulityönä tai ilman


Ota yhteyttä