TALOYHTIÖT

Rakennuspalvelut

Kauttamme saat taloyhtiöllenne uudis- ja korjausrakentamis palvelut, sekä suunnittelun ja valvonnan. Työmme on kotitalousvähennyskelpoista

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Kattoremontit

Toteutamme katto- ja yläpohjaremontit vankalla ammattitaidolla. Kauttamme saatte korjaussuunnitelmat, toteutuksen ja valvonnan samankaton alta. Muista kysyä samalla taloyhtiönne mahdollisuudesta saada avustusta energiaremonttiin. Suunnitteluvaiheessa saatte kustannusarvion paljonko mahdollisella lisälämmöneristämisellä voitte saada säästöä energiakustannuksista.


Suunnitteluvaiheessa on tärkeää selvittää nykyisen yläpohjan U-arvo ja tuuletus. Kauttamme saatte palvelun, jonka ansiosta remontti palvelee pitkälle tulevaisuuteen.

Julkisivuremontit

Kauttamme taloyhtiönne saa korjaussuunnitelmat, toteutuksen ja valvonnan samankaton alta. Muistakaa kysyä samalla mahdollisuudesta saada avustusta energiaremonttiin. Suunnitteluvaiheessa saatte kustannusarvion paljonko mahdollisella lisälämmöneristämisellä voitte saada säästöä energiakustannuksista.

Julkisivuremonttia suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon seinärakenteen mahdollinen energiatehokkuuden parantaminen. Julkisivuremontin yhteyteen kannattaa yhdistää ikkuna, ovi ja kattoremontti jos mahdollista. Tällä tavalla taloyhtiönne voi saada yhteiskustannuksiin mittavimman hyödyn.


Pintaremontit

Kauttamme taloyhtiöönne yhteistilojen tai vaurioituneiden pintojen ja rakenteiden korjaukset. Meillä on pitkäaikainen historia sisätilojen saneerauskohteista.

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan remontointi yhdessä. 

Salaojaremontit

Toteutamme salaojaremontit ammattitaidolla. Teemme tarvittavat suunnitelmat ja toteutuksen.

Virheellisien salaojien seurauksena liiallisesta ulkoseinä- ja alapohjarakenteiden kastumisesta voi seurata mm. pintamateriaalien, liimojen ja tasoitteen mikrobivaurioita sekä kemiallisia hajoamisreaktioita, joiden seurauksena sisäilmaan voi haihtua terveydelle haitallisia yhdisteitä ja kantavien seinärakenteiden vaurioitumista.

Ota ajoissa yhteyttä, niIn sovitaan katselmuskäynti.


Purkutyöt

Tarvitsetteko apua vanhojen perustuksien purkamisessa, lattian jyrsimisessä vai betoni- tai tiiliseinään tehtävissä läpivienneissä.

Meillä on pitkäaikainen historia erilaisista timantti- ja purkutöistä.

Kalustoamme:

  • Timanttiporaus 400mm halkaisijalla oleviin reikiin asti
  • Runsaasti erikokoista piikkauskalustoa
  • Timanttisahoja kuiva- ja märkäsahaukseen
  • Lattiajyrsimiä, timanttihiomakoneita ja yms.
  • 11 tn kaivinkone
  • Teräsrakenteiden purku tulityönä tai ilman


Ota yhteyttä